Categoriën
Recepten Overzicht

Sajoer kerrie

Geplaatst op: 08 okt 2008
Categorie(en): Vis & SchaaldierenGroenten
Tag(s): AardappelBoontjesGarnalenWortel

SHARE

Ingrediënten:

1 ons garnalen
1 teentje fijngesneden knoflook
2 ons in stukjes gesneden witte kool
1/2 theelepel Laos
1/2 theelepel Ketumbar
1/2 theelepel Djahe
1/2 theelepel Djinten
2 theelepels kerrie
3 aardappels, in blokjes gesneden
1 kopje Santen
1/2 liter bouillon
1 fijngesneden grote ui
2 ons boontjes, in stukjes
6 in schijfjes gesneden worteltjes
Zout
citroensap
Sambal

Bereiding

Fruit in wat olie de ui, de kruiden, wat sambal en de garnalen. Voeg hierna de bouillon, groenten en de santen toe. Laat dit zachtjes sudderen. Maak uw gerecht verder af met wat zout en citroensap (naar smaak).

Let er op dat uw stukjes aardappel niet te zacht worden.

Total: 0 Comment(s)
Veel bekeken
Maiskoekjes (72)

Lekkere gezonde snack voor bij het eten.

Rengginang (56)

Gefrituurde gedroogde rijstkoekjes gemaakt van kleefrijst, terasi en knoflook.

Sambal Selderie (2008)

Sambal met lomboks, knoflook, terasi, selderie en citroensap.

Sambal Bieslook (1898)

Sambal met lomboks, knoflook, terasi, bieslook en citroensap.

Boeboer Santen (7133)

Gemaakt van rijst, santen, suiker en een snufje zout.

Tag's