Categoriën
Nieuwe Recepten

Gestoofde makreel

Geplaatst op: 27 jun 2009
Categorie(en): Vis & Schaaldieren
Tag(s): Makreel

SHARE

Ingredienten:
500g makreel (in moten)
1 ui
3 t knoflook
1/2 dl ketjap
1 dl bouilon
olie
paneermeel

Kruiden:
zout
peper
nootmuskaat
citroensap

Bereiding:
Wrijf de schoongemaakte vis in met zout en peper. Braad de stukken in de boter even aan, laat ze dan in een zeef uitlekken. Braad in de olie ui en knoflook en voeg ketjap, nootmuskaat, citroensap en bouilon toe. Vet een ovenschotel in en strooi er een dun laagje paneermeel in. Leg de vis in moten in de schaal en voeg het uienmengsel toe.

Laat het geheel in een matig voorverwarmde oven gedurende 25 minuten gaar stoven.

Total: 0 Comment(s)
Veel bekeken
Maiskoekjes (67)

Lekkere gezonde snack voor bij het eten.

Rengginang (56)

Gefrituurde gedroogde rijstkoekjes gemaakt van kleefrijst, terasi en knoflook.

Sambal Selderie (2007)

Sambal met lomboks, knoflook, terasi, selderie en citroensap.

Sambal Bieslook (1898)

Sambal met lomboks, knoflook, terasi, bieslook en citroensap.

Boeboer Santen (7132)

Gemaakt van rijst, santen, suiker en een snufje zout.

Tag's